Justícia i Interior amplia els contractes dels bombers forestals fins al 31 desembre

Reprodueix vídeo

Justícia i Interior amplia els contractes dels bombers forestals

La consellera de Justícia i Interior, Salomé Pradas, ha confirmat que “s’implementarà l’ampliació dels contractes de reforç dels bombers forestals fins a finals d’any, i així es complirà allò compromès pel president de la Generalitat, Carlos Mazón”. Esta decisió s’ha traslladat als representants sindicals d’SGISE en una reunió a la qual ha assistit també el secretari autonòmic de Seguretat i Emergències, Emilio Argüeso; el director general d’Emergències i Extinció d’Incendis, Alberto Martín, i el director gerent d’SGISE, Raúl Quílez.

Aquest pla d’estabilització laboral i estratègic més ampli té com a objectiu dotar els bombers forestals de la Generalitat de millors servicis i recursos per a complir un dels compromisos principals del Govern Valencià: el de salvaguardar els boscos i les poblacions enclavades en estos espais naturals.

La implementació del tercer torn es manté com una prioritat per a multiplicar l’eficàcia de les unitats, millorar la mobilització i la coordinació de mitjans, i assegurar una resposta més efectiva en les labors d’extinció. El procediment pressupostari perquè este tercer torn entre en funcionament este mateix any ja està en marxa.

Finalment, la responsable d’Interior ha volgut aprofitar la trobada amb els representants sindicals per a “reiterar l’agraïment als bombers forestals per l’encomiable labor al servici de l’extinció d’incendis”.

Justícia i Interior amplia els contractes dels bombers forestals

Justícia i Interior amplia els contractes dels bombers forestals

Comarcal.TV

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés