“Bous al carrer” i tradicional “Xarlotà” a les Festes de la Font de la Figuera

Reprodueix vídeo

“Bous al carrer” i tradicional “Xarlotà”

Altra jornada taurina és la que es va viure el dilluns, 2 de setembre, al marc de les Festes Patronals de la Font de la Figuera. La vesprada venia carregada d’un seguit d’actes que començaven a les 18.30h. amb els “Bous al carrer” de la Ramaderia La Paloma, seguint així amb la segona diada de les tres programades en la que es pot gaudir d’aquests espectacles de tauromàquia que tant agraden als veïns i visitants.

Uns actes que s’encarreguen d’organitzar, juntament amb la regidoria de festes, la pròpia Comissió.

Amb plaça plena de gom a gom, amb totes les mesures de seguretat, sols un pocs valents s’atreveixen a fer córrer l’animal arrancant els aplaudiment dels presents

Com ve sent habitual, no falta el típic esglai que posa més emoció a la vesprada.

Hi ha grans experts, com “El Cali” que s’estima tant la festa que no pot deixar de fer-li una besadeta al bou.

Hi ha també qui s’apropa als “Bous al carrer” per passar una estoneta, ja que prefereixen altres actes que també inclou el programa de festes, pensat per a tots els gustos.

El que sí que contents a pràcticament tot el poble és la “Xarlotà” que tindria lloc a la mitjanit; un acte que ompli de joventut i disfresses el poble i que està d’aniversari.

La Ramaderia Templanza seria l’encarregada de posar les vaquetes per a la “Xarlotà” que enguany tenia com a temàtica les sèries d’animació de la infància.

Tots els grups d’amics van complir amb la comesa i de nou el protagonisme era per a les vaquetes que lleugeres i ràpides recorrien tota la plaça jugant amb els joves que les esquiven i les boten.

La nit passa entre bona música, humor i diversió.

“Bous al carrer” i tradicional “Xarlotà”

“Bous al carrer” i tradicional “Xarlotà”

Comarcal.TV

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés