El govern valencià destaca que supera en 1600 milions a l’execució pressupostària del Botànic

Reprodueix vídeo

I Jornades del Govern del Canvi

Gandia ha acollit el 6 i 7 de setembre les I Jornades del Govern del Canvi on el govern valencià ha analitzat, entre altres qüestions, les iniciatives desenvolupades. També ha abordat les properes línies d’actuació on les polítiques socials continuaran sent una prioritat. Per al president Mazón el canvi s’ha consolidat. Com exemple amb una execució pressupostària que supera en 1.600 milions d’euros a la registrada pel Botànic amb prop del 50% destinat a sanitat.

El que ha permès reduir les llistes d’espera quirúrgiques de prioritat u en un 64% i en un 34% les de prioritat 2, a més de millorar les infraestructures sanitàries.

Una execució pressupostària aconseguida, a més, amb circumstàncies difícils que venen condicionades per l’infrafinançament estructural que pateix la Comunitat Valenciana. En aquest sentit, Mazón ha posat en valor la unitat amb altres governs per a reclamar un fons transitori d’anivellació.

En l’àmbit educatiu s’ha assenyalat com avanços la gratuïtat per primera vegada de l’escolarització de 0 a 3 anys.

Tanmateix ha destacat que la Comunitat Valenciana ha liderat el creixement del mercat laboral en Espanya en l’últim any i és la locomotora d’ocupació a nivell nacional.

Per últim Mazón s’ha compromès a donar nous passos en la reforma fiscal iniciada per a rebaixar els impostos als ciutadans.

Comarcal.TV

 

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés