La parella Vicent i Tonet IV i el trio d’Ana, Júlia i Natàlia guanyen el I Trofeu de raspall Mancomunitat la Costera-Canal

Reprodueix vídeo

Finals Trofeu Mancomunitat la Costera-Canals

En la vesprada del dissabte 7 de setembre, al trinquet de La Llosa de Ranes, la parella de Vicent i Tonet IV, i,el trio d’Ana, Júlia I Natàlia varen eixir victoriosos de les finals del Trofeu Mancomunitat de la Costera – Canal.

El campió individual de raspall i el seu company de Xeraco varen quallar una actuació excel·lent. I s’imposaren al poderós trio d’Ivan, Murcianet i Bossio (25-15).

En la cita que decidia el títol de raspall Pro1 masculí, el marcador va ballar d’un color a altre. I al compàs es movien, també, les travesses. Es va arribar a donar de 10 i de cinc a un costat i altre. Primer va dominar el trio, que es va arribar a posar 15-10 en els millors moments de Murcianet. El de Castelló dominava i sabia rematar les pilotes que apretava Bossio. Ivan, per la seua banda, era un canó darrere. Seria amb pilotades que alçaven l’admiració del nombrós públic congregat a La Llosa de Ranes.

Però després del 15-10 al seu favor, els blaus varen perdre el nord. Un parell de males decisions a l’hora d’entrar-li a la vaqueta varen fer perdre eixe joc, que queia per als rojos (15-15). Tonet IV va olorar sang i va posar una marxa més per a, ben ajudat per Vicent darrere, tant en la treta com amb la pilota en joc, imposar la seua llei i tancar la final i el títol per la via ràpida (25-15).

Per la seua banda, Ana, Júlia i Natàlia varen aconseguir proclamar-se campiones de la categoria Pro1 de raspall femení després d’un triomf ràpid contra Erika i Amparo.

A un trinquet gran i ample, la superioritat numèrica va ser un factor decisiu. També el bon paper de les tres jugadores ahir de Blau, que feren infructuosos els esforços de la parella per sumar algun quinze i algun joc més. La partida va finalitzar amb 25-5.

Finalitza així un I Trofeu que ha omplert els trinquets d’el Genovés, Moixent, Canals i la Llosa de Ranes.

Al lliurament de premis van estar presents el president de la Mancomunitat; l’alcalde del Genovés, Pablo Vilar, el delegat d’Esports de l’ens comarcal i alcalde de Llocnou, Salva Revert, l’alcalde de Moixent, Guillermo Jorques, l’alcaldessa de La Llosa de Ranes, Salvi Pardo, i la vicepresidenta de la Federació de Pilota Valenciana, Susana Serrano.

Finals Trofeu Mancomunitat la Costera-Canals

Comarcal.TV

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés