L’Alcúdia de Crespins dedica la jornada del dissabte a la desfilada i concurs de disfresses i carrosses en la que participen xiquets i adults

Reprodueix vídeo

Nit de disfresses a l’Alcúdia de Crespins

El dissabte, 7 de setembre, l’escenari de la diversió a l’Alcúdia de Crespins va ser el carrer. Tot el recorregut era una passarel·la que veuria desfilar els menuts i alhora majors participants del concurs de disfresses. Una cita on no faltaren els màxims representants de les Festes Majors de la localitat de la Costera.

I d’una comunitat de veïns a altra, qui no coneix els més famosos d’Springfield?

Podriem esmorzar perfectament amb el que han triat aquesta colla d’amics.

I és que les festes ja quasi arriben a la seua fi i cal aprofitar tots els moments.

Aquesta és una nit de festa en la que participen totes les generacions. I on també recordem personatges que eren vertaders influencers abans que es posara de moda el terme.

El veïnat de l’Alcúdia de Crespins va estar ben original. I posarien en escena el que havien treballat setmanes anteriors; miren aquest famós venedor  de segur que també l’han vist al seu poble. O de segur que reconeixen a alguns dels guanyadors d’Eurovisió.

Nit per a la fantasia… sempre és bon moment per a convertir-se en un personatge dels dibuixos . Ací tenim “Trolls”, unicorns  o exploradors.

O si com a aquesta colla els agrada gaudir a la fira amb les atraccions, aquesta és la seua disfressa.

La nit seria llarga i fins ben entrada la matinada el poble gaudiria de la música de l’Orquestra Doctor Jekyll. I també de la discomòbil del DJ Guille Castells a la carpa jove.

Nit de disfresses a l’Alcúdia de Crespins

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés