Atzeneta d’Albaida presenta els sis Festers del Crist de la Fe i del Mont Calvari donant inici a les Festes Patronals 2024

Reprodueix vídeo

Presentació dels Festers del Crist de la Fe i del Mont Calvari 

Les dates més esperades i desitjades pels veïns d’Atzeneta d’Albaida ja han arribat. La localitat de la Vall d’Albaida es disposa a viure uns grans dies de celebracions patronals en honor al patró Sant Mateu, la Mare de Déu del Rosari i el Crist de la Fe i del Mont Calvari. La nit del dissabte 7 de setembre el Parc 9 d’Octubre s’engalanava per a acollir la presentació dels sis festers que enguany representen la localitat, que no compta amb dames, ni Regina, però sí amb les parelles o familiars dels festers que els han volgut acompanyar en tan important cita.

Així, amb eixe primer desig complit, pujarien a l’escenari, Juan, Darío, Guillermo, Adrián, Pablo i Edu, el president, del braç de les seues acompanyants.

Com sempre, les d’Atzeneta, son unes festes molt desitjades per al poble i per a les que l’Ajuntament també ha treballat colze a colze amb la Comissió de Festes.

Seria el president qui obriria els parlaments, amb un sentit discurs d’agraïments als festers i a la seua família. A continuació imposaria als seus festers la insígnia commemorativa del càrrec que representen i obsequiaria amb flors les acompanyats.

L’alcalde també va tenir paraules d’agraïment a la Comissió de Festes de 2024, a les Clavariesses del Crist de la Fe i del Mont Calvari, a la Junta Central de Moros i Cristians i a la corporació municipal, per la il·lusió, el treball i la cura que han mostrat durant tot l’any amb l’objectiu de confeccionar unes festes al gust de tots.

L’acte va comptar també amb Raül Jornet, com a mantenidor, natural d’Atzeneta d’Albaida, qui va parlar de la sort d’haver nascut al poble.

El fermall d’or el posaria, com no, l’himne de la Comunitat Valenciana que fou cantat per tots, en una nit tan bonica com esperada al poble.

 

Presentació dels Festers del Crist de la Fe i del Mont Calvari 

 Comarcal.TV

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés