Xàtiva celebra la Setmana Europea de la Mobilitat amb tallers, passejades per la ciutat i bicicletades

Reprodueix vídeo

Setmana de la Mobilitat de Xàtiva

Del 16 al 22 de setembre Xàtiva celebra la Setmana Europea de la Mobilitat. El programa inclou un taller de dibuix infantil i tallers als barris sobre pacificació del trànsit. A més de passejos i bicicletades, aquestes comptant amb la col·laboració de la Policia Local.

El taller de dibuix infantil té com lema “Xàtiva a un pas, dibuixa els carrers del futur”. En ells els participants, de 4 a 12 anys, hauran de representar idees relacionades amb l’ús dels mitjans de transport ecològics i públics. També importància de caminar, a més de reflectir una ciutat més saludable i neta. Es realitzarà un sorteig de cada una de les categories on es regalarà una bicicleta.

Els tallers de conscienciació sobre la pacificació del trànsit tindran lloc, el dimarts dia 17 de vesprada al barri del Raval i el dijous 19 al nucli antic.

El divendres 20 des de les 9:30 tindrà lloc la Bicicletada escolar on participen tots els centres de Xàtiva amb un recorregut que començarà a la plaça Sant Pere i arribarà fins l’Albereda.

El dissabte 21 hi haurà una doble cita, la primera un passeig al paratge natural de la Cova Negra.

I per la vesprada, a les 18:30 hores, altre passeig pel nucli antic des de Sant Francesc fins Sant Pere, on es visitarà la cripta.

Per últim el diumenge 22 de setembre, amb motiu del Dia Europeu Sense Cotxes, es farà la tradicional bicicletada familiar amb eixida a les 10 hores.

Com a fi de festa tindrà lloc un concert familiar a càrrec del grup Ñ.

Comarcal.TV

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés