Exjugadors i tècnics del CF Sant Rafel d’Ontinyent celebraran el 50 aniversari de la creació del club

Reprodueix vídeo

50 aniversari del CF Sant Rafel

Exjugadors i tècnics del CF Sant Rafel celebraran aquest diumenge 15 de setembre el 50 aniversari de la creació del club, actualment desaparegut però viu encara al record de tot el barri. El regidor d’Esports, Ferran Gandia, un dels jugadors de la primera formació de l’equip, José Romero, així com l’entrenador Rafael Mullor, presentaven en roda de premsa la jornada, que inclourà un partit de veterans, un dinar de germanor i el descobriment d’una placa commemorativa als camps de la Puríssima.

Un club que va ser llançadora de destacats futbolistes com Maestre, Moreno o Aliño; que a meitat dels anys 80 va fer una aposta ferma per l’esport femení creant un equip de futbol sala; i que quan va complir 25 anys de la seua commemoració va editar un llibre al qual es citava el futur 50 aniversari que celebrem ara, comptant amb moltes de les persones que ho posaren tot en marxa fa ja mig segle.

L’entrenador en aquella primera etapa, Rafael Mullor, destacava la bona actitud dels joves jugadors en una època on jugaven en camps de terra, es dutxaven en aigua gelada, però gaudien del futbol en un molt bon ambient.

José Romero detallava la programació prevista, un 15 de setembre, el dia en que s’acompleixen exactament els 50 anys del primer partit de l’equip, contra l’Agullent en aquella ocasió.

Els veterans del Sant Rafel participaran a les 9:00 d’un partit amistós als camps de la Puríssima que com s’apuntava en l’atenció als mitjans “probablement siga la primera instal·lació esportiva de la història del barri, creada en 1974”.

50 aniversari del CF Sant Rafel

50 aniversari del CF Sant Rafel

Comarcal.TV

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés