L’Ajuntament d’Ontinyent patrocina l’equip format per Iván i Murcianet que aquest diumenge s’estrena en la Copa Caixa Popular al trinquet ontinyentí

Reprodueix vídeo

Ontinyent ja té equip de raspall

Aquest dijous s’ha donat el tret d’eixida a la Copa Caixa Popular – Trofeu Diputació de València al trinquet de Castelló de Rugat. Un campionat que presenta sis formacions participants: tres parelles i tres trios. Entre ells estan Ivan i Murcianet que formen l’equip d’Ontinyent. Ciutat on la parella s’estrena en la Copa aquest diumenge 15 de setembre a les 11.30 hores. La capital de la Vall d’Albaida patrocina així un equip gràcies al conveni signat entre el consistori i la Federació de Pilota.

Iván i Murcianet guanyaren la lliga la temporada passada així que les expectatives són altes.

Parella que s’enfrontarà a l’equip de la Llosa de Ranes, Vercher, Raúl i Néstor.

I aquest és un exemple més de l’aposta de l’Ajuntament d’Ontinyent pel foment de l’esport i especialment el de la pilota valenciana.

En aquesta Copa Caixa Popular en la primera fase s’enfrontaran tots contra tots a una volta. Cada victòria suma dos punts mentre que l’equip perdedor, si arriba a 15 tants, en sumarà un. Quan acaben totes les partides, que es perllongaran fins al 21 d’octubre, els quatre primers equips accediran a les semifinals que es disputaran els dies 25 i 26 al Genovés i la Llosa de Ranes. La gran final està programada per al 3 de novembre a Bellreguard.

Ontinyent ja té equip de raspall

Comarcal.TV

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés