La Clínica Dental Avanzada Carralero de Xàtiva celebra el seu 19é aniversari solidari

Reprodueix vídeo

Carralero de Xàtiva celebra el 19é aniversari

Carralero Clínica Dental Avanzada de Xàtiva ha complit ni més ni menys que 19 anys cuidant el somriure dels seus pacients. I, com sempre, el passat divendres, 13 de setembre, va muntar una autèntica festa d’aniversari.

Com veuen , la Plaça Vicent Andrés Estellés va comptar amb una fira d’habilitats i tallers infantils. També jocs de taula gegants, pintacares, globusflèxia… i la companyia de la mascota Dentino, amb qui tots volien fotografiar-se.

Com a novetat, enguany també s’ha comptat amb el concurs «Moment 360» i el Videomatón.

Aquest esdeveniment també va servir per a realitzar una acció social amb les “Crispetes Solidàries” de Fundació Carralero amb les quals, per només 1€, els assistents gaudiren d’una bossa de crispetes i una participació per al sorteig de diversos premis. Els diners recaptats es destinarien a l’associació «Tus manos son mis manos».

Cal recordar que la Clínica Dental Avanzada Carralero compta amb un espai infantil atenent a que cada xiquet és únic i té necessitats específiques quan es tracta de cura dental, per això Carralero Kids és un entorn dissenyat per a atendre els més menuts sota condicions controlades i confortables.

I per als més grans, Carralero compta també amb l’espai Acuaria Wellness & Spa, un exclusiu servei amb jacuzzi, banys turcs i sauna.

19 anys al servei dels seus clients per a oferir el millor en salut bucal, i ara amb noves instal·lacions; Clinica Dental Avanzada Carralero, a Xàtiva, Carrer de la Reina 50 i al  96 227 13 75.

Carralero de Xàtiva celebra el 19é aniversari

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés