Les jornades gastronòmiques “Xàtiva al paladar” centren les activitats al voltant del Dia Mundial del Turisme

Reprodueix vídeo

Jornades gastronòmiques “Xàtiva al paladar”

A Xàtiva, la celebració del Dia Internacional del Turisme compta enguany amb novetats. Parlem de les jornades gastronòmiques “Xàtiva al paladar”, les primeres de cuina oberta que es desenvoluparan durant el cap de setmana del 27 al 29 de setembre amb set establiments participants.

Com restaurants que s’han sumat a la iniciativa trobem El Cullerot, La Talaia del Castell, Els Porxes, El Túnel, Public Lounge Mercat, Portal Ca Conxa i Ganesh. Ofereixen menús creatius que van dels 27 als 33 euros.A més a més eixe cap de setmana trobem un fum d’activitats gratuïtes.

El propi 27 de setembre, Dia Mundial del Turisme serà jornada de portes obertes tant al Castell com als museus. Aquest dia a les 17.30 hores es realitzarà un cluedo familiar, “La Crema de Xàtiva” i també el diumenge 29 a les 12. Hi haurà visites guiades per la“Ruta de les tres cultures”, el dissabte 28 a les 17:30 hores i diumenge a les 10:30.

També hi haurà degustacions gastronòmiques al museu de l’Almodí, dissabte d’11:30 a 13 hores i al museu de Belles Arts, diumenge 29 d’11:30 a 13 hores. Les activitats i visites guiades són gratuïtes però serà necessari reservar plaça al web de xativaturismo.com. Per gaudir de les degustacions caldrà comprar l’entrada dels museus.

 

Jornades gastronòmiques “Xàtiva al paladar”

Comarcal.TV

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés