La desfilada i concurs de disfresses de Canals torna a demostrar el talent i l’enginy de tots els participants en la cita més divertida de la Fira

Reprodueix vídeo

Concurs de disfresses a Canals

Tots els veïns de Canals són uns artistes. Aquesta afirmació naix després de vore el grandiós ball i concurs de disfresses que en la nit del dissabte 14 de setembre va enviar les principals artèries del poble. Una desfilada que s’iniciaria a les 23 hores en la plaça del Mercat i que arribaria fins a Pont del Riu. Una cita que és, a més, una de les més participatives del programa de Fira. I de les més enginyoses i divertides.

I tant que s’ho curren perquè a més aquest concurs reparteix vora 3.000 euros en premis en diferents categories. La temàtica es lliure però el jurat ha de valorar el treball i confecció de les disfresses. També els materials utilitzats, especialment si són reciclats, el muntatge escènic i la vistositat i originalitat d’aquestes. I veient el nivell la deliberació no seria gens fàcil.

La simfonia de Canals molt ben dirigida s’emportaria el primer premi en categoria adults de grups.

En segona posició trobem a la barbacoa Georgi Dann on veiem que la mateixa carn es posa a les brases. El casino guanyaria el tercer premi i li seguiria el recordat show de Joan Monleón que s’emetia el Canal 9.

En cinquena posició, el Perchís; en sisena l’Imserso de Benidorm i en setena els xiquets de Canalsdelfonso, una escena meravellosa del sorteig de la grossa de Nadal.

Una categoria ben nombrosa on també van tenir cabuda i premi aquests Legos Canals Citi; aquestes Harleys  i aquesta romeria on els seus integrants són els festers de Sant Antoni 2025.

Com disfressa a destacar per haver-se inspirat en les notícies està aquest que emula l’assalt al Capitoli per seguidors de Donald Trump que va fer tremolar el bastió de la democràcia americana.

En categoria familiar E, s’imposava la família Frozen amb un palau de gel elaborat amb botelles de plàstic; la tercera posició l’aconseguien aquests trolls rockers.

Ens és impossible enumerar tots els premis i totes les disfresses però des d’ací donem l’enhorabona a tots els participants per l’alt nivell de qualitat mostrada.

Concurs de disfresses a Canals

TV.Comarcal

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés