La Fira i Festes de Gandia oferirà més de 120 activitats culturals i lúdiques per a tots els públics del 27 al 30 de setembre

Reprodueix vídeo

Fira i Festes de Gandia del 27 al 30 de setembre

L’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, i la regidora de Cultura, Balbina Sendra, han presentat les principals novetats i particularitats de la programació de la Fira i Festes d’aquest any que se celebrarà a la ciutat del 27 al 30 de setembre.En concret, s’han programat 41 funcions de teatre. La música inundarà la ciutat amb 38 concerts que van des de la música més tradicional fins a l’electrònica.

D’altra banda, 16 col·lectius i les entitats culturals locals també participaran dins de la programació.

Paral·lelament, la ciutadania i els visitants podran gaudir de 6 exposicions d’art a les que es sumen 5 activitats al voltant del Tío de la Porra i on també estarà present l’Any Estellés amb espectacles de Miquel Gil i Andreu Valor.

D’altra banda, i com a colofó a la programació, el dia 29 de setembre, i amb entrada gratuïta, està prevista l’actuació de Juan Magán al parc de la Festa.

La Fira de les Atraccions està ja oberta fins al 13 d’octubre sent els dies de preu reduït el 26 de setembre i el 13 d’octubre, a més de dos dies de fira inclusiva sense soroll el 4 i 12 d’octubre.

Una Fira dissenyada per consolidar el canvi de model que la referencia com una festa oberta, participativa, dinamitzadora de l’economia local i que transcendeix fronteres convertint-se en una de les Fires més importants de la Comunitat Valenciana, amb 126 activitats previstes per a tots els públics. Un espai de retrobament i de convivència on la gent és la protagonista del carrer.

 

Fira i Festes de Gandia del 27 al 30 de setembre

Comarcal.TV

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés