L’Associació Valenciana de Planteristes de Vinya amb seu a Aielo de Malferit celebra el seu 40 aniversari amb presència del president Mazón

Reprodueix vídeo

40é aniversari AVEV

AVEV, l’Associació Valenciana d’Empresaris Planteristes de Vinya, amb seu en la localitat d’Aielo de Malferit, bressol d’anomenats vivers de vinya en la Comunitat Valenciana, ha celebrat el seu 40 aniversari.  I ho ha fet en un acte a l’Alqueria Galim de l’Olleria, en el qual s’ha reconegut la trajectòria dels sis presidents que ha tingut l’entitat al llarg de la seua història.  Una cita que ha comptat amb la presència del president de la Generalitat Valenciana, Carlos Mazón. I també amb el conseller d’Agricultura, Aigua, Ramaderia i Pesca, Miguel Barrachina. Màximes autoritats polítiques que han volgut així, reafirmar el compromís del Govern Valencià amb el sector primari.

Empresaris viveristes valencians que produeixen el 70% de plantes i empelts de vinya que generen més de 1000 llocs de treball per campanya. Una tasca que va agrair el mateix president Mazón.

I com ja s’ha dit, una associació constituïda per 115 socis, molts provinents de la comarca de la Vall d’Albaida.

I també d’Aielo es va lloar la figura de Bautista Aparici pel seu caràcter emprenedor.

Una agricultura, un sector primari defensar pel cap del Consell amb mesures com la rebaixa d’un 60% de l’impost de transmissions patrimonials per a les propietat agrícoles.

Mazón també valorava el paper dels vivers com a centre d’innovació que aporten qualitat excel·lència i competitivitat al sector vitivinícola valencià.

40é aniversari AVEV

Comarcal.TV

Screenshot

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés