Gandia inicia les obres que convertiran el polígon Sanxo Llop en un punt d’atracció d’empreses en l’àmbit sociosanitari

Reprodueix vídeo

Inici de les obres del polígon Sanxo Llop de Gandia

Les obres d’urbanització del polígon Sanxo Llop de Gandia ja són una realitat després de la signatura de l’acta de Comprovació del Replantejament entre tècnics de l’Ajuntament i de l’empresa encarregada d’executar els treballs (PAVASAL).

L’actuació va ser licitada per 17,6 milions d’euros i adjudicada per un total de 13, els treballs generaran al voltant de 75 llocs de treball i està previst que finalitzen l’abril del 2026.

En concret es preveu la intervenció sobre un total de 300.000 metres quadrats, dels quals 140.000 albergaran empreses. A més, el polígon comptarà amb una àmplia xarxa viària i aparcaments (1.523 places d’aparcament); 30.000 metres quadrats de zones verdes; més de 1000 arbres de diferents espècies; 360 lluminàries, i prop de sis quilòmetres de carrils bici per facilitar la mobilitat sostenible entre la zona industrial i la ciutat.

L’alcalde ha destacat que des de fa dues legislatures l’Ajuntament de Gandia es va convertir en agent urbanitzador, un fet que va permetre desbloquejar la zona, metre que la instal·lació de la nova subestació elèctrica permetrà subministrar tota l’electricitat necessària a les noves empreses que s’hi instal·len.

Prieto ha recordat que una de les parcel·les d’aquest sector que és propietat de l’Ajuntament es destinarà al Centre de Dia de Diversitat Funcional gràcies a un acord amb la Diputació de València i la Generalitat Valenciana que ascendeix a quatre milions d’euros.

Inici de les obres del polígon Sanxo Llop de Gandia

Inici de les obres del polígon Sanxo Llop de Gandia

Comarcal.TV

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés