Els actes previs al 9 d’octubre a Ontinyent inclouran dos concerts en valencià, un sainet i un acte de reconeixement a les bandes de música

Reprodueix vídeo

Actes previs al 9 d’octubre a Ontinyent

La regidora de Fira i Festes, Àngels Muñoz, i el regidor de Cultura, Àlex Borrell, han presentat la programació del dia dels valencians i valencianes impulsada per l’Ajuntament.

Dita programació es desenvoluparà entre els dies 5 i 12 d’octubre.

El dissabte 5 d’octubre a les 19:00 hores al Teatre Echegaray tindrà lloc el Sainet “Convidats ni regalats”  de l’Agrupació Artística d’Ontinyent.

Diumenge dia 6, a les 12 :00 hores, també al Teatre Echegaray, i amb el suport de la Diputació de València, tindrà lloc un acte de reconeixement a vàries bandes de música centenàries de la Província.

El mateix dia 6, a les 18:30 hores i al Parc del Llombo, tindrà lloc un concert amb entrada lliure de Dani Miquel.

Dit esdeveniment donarà continuïtat a la festa que iniciarà prèviament l’associació veïnal del Llombo amb una cercavila de disfresses.

Dimarts dia 8, la vespra del 9 d’octubre, serà torn per a l’actuació a les 20:00 hores al Teatre Echegaray d’Andreu Valor.

Andreu Valor presentarà el seu últim disc “A mamar tots els versos”.

La programació tindrà un epíleg dissabte 12 d’octubre amb una “discomòbil jove” al parc del Llombo.

La festa serà amb DJ Maho i DJ Morata i servirà com a cloenda del cicle de discomòbils dut a terme a petició de la ciutadania en el procés “Ontinyent Participa”.

Actes previs al 9 d’octubre a OntinyentActes previs al 9 d’octubre a Ontinyent

Comarcal.TV

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés