Compte enrere per a la incorporació de Canals a la Mancomunitat La Costera-Canal a principis de 2025

Reprodueix vídeo

Incorporació de Canals a la Mancomunitat La Costera-Canal

Reunits el president de la Mancomunitat la Costera-Canal, José Luis Gijón, l’alcalde de Canals, Nacho Mira, i el tinent d’alcalde, Edu Badal, s’ha abordat els últims detalls tant en l’àmbit administratiu com jurídic, necessaris per a l’adhesió de la localitat de Canals a l’entitat supramunicipal comarcal.

La integració de Canals, que va oficialitzar la seua eixida en 2022, suposarà la incorporació de 19 municipis en total, enfortint així la cooperació territorial i millorant els serveis oferts a la ciutadania.

Es culmina així un procés que es va iniciar en l’anterior legislatura i que no ha pogut realitzar-se abans per un motiu burocràtic, ja que encara que, en el seu moment, el ple de la corporació supramunicipal va aprovar l’eixida de Canals, la tramitació administrativa no es va culminar. És per això que primer va caldre oficialitzar l’eixida i posteriorment, el ple de Canals ha hagut de donar el vistiplau de voler tornar a pertànyer a la Mancomunitat i al seu torn sol·licitar-ho formalment a l’entitat supramunicipal.

Segons declaracions de Gijón “les dues administracions es troben en la fase final d’este procés, i la incorporació de Canals serà un gran impuls per a la mancomunitat ja que este tipus de col·laboracions entre municipis permet millorar la qualitat de vida del veïnat i avançar en projectes conjunts que beneficien a tota la comarca”.

La idea és que eixa incorporació es produïsca el mes de gener de 2025.

Incorporació de Canals a la Mancomunitat La Costera-Canal

Incorporació de Canals a la Mancomunitat La Costera-Canal

Comarcal.TV

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés