En el Dia Mundial del Turisme, celebrat el passat divendres 27 de setembre, Xàtiva estrenava el nou trenet turístic que ja ha començat a operar

Reprodueix vídeo

Xàtiva estrena el nou trenet turístic

Aquest passat divendres, 27 de setembre, Xàtiva va presentar el nou trenet turístic, coincidint amb la celebració del Dia Mundial del Turisme i que va començar a operar des de la mateixa jornada.

Per la seua part, la regidora de Turisme, Raquel Caballero, va voler ressaltar que aquest nou vehicle no ha suposat cap cost per a la ciutadania de Xàtiva.

Xàtiva és també un dels municipis que té inversions del Pla de Sostenibilitat Turística en Destinació i treballa en millores en el Castell i en el seu entorn, amb pràcticament dos milions d’euros de fons europeus.

El preu per a pujar al trenet de Xàtiva és de 5 euros per a l’entrada general i de 4 euros per a joves de 5 a 16 anys, jubilats i pensionistes i altres entrades especials com ara professors, persones amb diversitat funcional, família nombrosa i grups a partir de 10 persones. Els xiquets de 0 a 4 anys tindran entrada gratuïta i també cap la possibilitat de llogar el trenet complet per 140 euros.

En quant a les parades, en la pujada s’eixirà des de l’Oficina de Turisme i es pararà al carrer Corretgeria (també a la baixada) i al Castell, mentre que a la baixada es podrà sol·licitar també parada a l’ermita de Sant Josep.

Xàtiva estrena el nou trenet turístic

Xàtiva estrena el nou trenet turístic

Comarcal.TV

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés