El Club de Boxa Canals – la Costera s’estrena amb una vetlada d’alt nivell amb combats pel Campionat d’Europa i de la Comunitat Valenciana

Reprodueix vídeo

Vetlada d’alt nivell al Club de Boxa Canals – la Costera

Canals s’ha unit a la caravana de la boxa valenciana amb la celebració del I Trofeu Fira de Canals.

Una cita de presentació del Club Canals-La Costera al pavelló del poliesportiu aquest dissabte 28 de setembre.

Una vetlada pugilística on va destacar la disputa del Campionat d’Europa de la Internacional Boxing Organitzacion de pes supermitjà.

Un dia abans tindria lloc el pesatge de tots els participants al Poblet Gastro Bar de Canals.

 Aquest és el pesatge dels dos boxejadors invictes al camp professional que competirien pel Campionat d’Europa.

I ací tenim el de les boxejadores que disputarien el Campionat de la Comunitat Valenciana del pes Superpluma a la distància de 6 assalts.

Clara López,, campiona d’Espanya de Boxa Olímpica i la finlandesa Teresa Makinen.

Teresa seria finalment la que s’emportaria el triomf.

 Kevin Trujillo és altre boxejador pertanyent al club que participaria en la vetllada.

Finalment el seu combat es declararia nul front a Aitor Martínez.

I arribem a la gran vetllada del dissabte i al punt àlgid de la competició.

Aquest és el moment en què eixirien al ring el letó Jevgenijs Alesksejevs i el “puncheur” alemany d’origen armeni, Misto Abdulaev.

Ells són dos aspirant amb un rècord immaculat de 16 victòries al cas del letó i d’11 victòries, 10 d’elles per K.O. per cap derrota al cas de Abdulaev.

Un combat ràpid i net que guanyaria el letó Alesksejevs per KOT al segon assalt, proclamant-se així Campió d’Europa IBO pes mitjà.

Però aquesta cita va donar molt més de si ja que des de les vuit de la vesprada es va poder presenciar combats de boxa olímpic entre púgils de la comarca i del club que es presentava.

Com exemples en -67 quilos 3×3 Elite Masculí tenim a Joan Vicent Muñoz del Club Canals i Santiago Martí del Club de Xàtiva.

Vencia Santiago per punts en decisió unànime.

En -67 3×3 Jove Masculí, Rubén González del Dai Muay Pobla de Vallbona es va imposar a Álvaro Sánchez del club Canals – la Costera també per punts en decisió unànime.

En -60 quilos i també Jove Masculí la victòria fou Iker Vila del Club Xàtiva que s’enfrontava a Alex Milán, del club de Canals – la Costera.

I aquest és un esport igualitari com comprovem en la final de -46 quilos 3×2 del Campionat de la Comunitat Valenciana de Boxa Olímpica Categoria Júnior Femení, títol que s’emportava Ibtisam Zehaf front a Manal Ait.

I més combats que els podem oferir com aquest categoria -57 quilos 3×3 Jove Masculí entre Zaid El Hariri i Abraham Conchill del CB Xàtiva – la Costera.

Vencia Zaid per punts en decisió dividida.

Un èxit pel nivell de boxa i de públic ja que foren un miler els aficionats ací congregats; motius que ja fan pensar en més edicions d’aquest trofeu de Fira de Canals.

 Després de la vetlada va haver festa amb els millors djs de la zona.

Vetlada d’alt nivell al Club de Boxa Canals – la Costera

Vetlada d’alt nivell al Club de Boxa Canals – la Costera

Comarcal.TV

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés