La Fira i Festes de Gandia 2024 finalitza amb èxit d’acollida de totes les activitats i un gran impacte econòmic

Reprodueix vídeo

La Fira i Festes de Gandia 2024 finalitza amb èxit

L’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, acompanyat per la regidora delegada de Cultura i Política Festiva, Balbina Sendra, ha comparegut en roda de premsa per fer una valoració de la Fira i Festes que s’ha celebrat a la ciutat de Gandia del 27 al 30 de setembre.

Prieto ha incidit en l’èxit de les més de 120 activitats que han estat recolzades per milers de persones.

Totes elles han respost també amb un retorn econòmic directe en forma d’augment de vendes del comerç i l’hostaleria a la inversió que realitza l’Ajuntament.

En eixe sentit, l’alcalde ha mostrat la seua satisfacció per com ha transcorregut la Fira i Festes d’aquest any i ho ha atribuït al treball que han fet moltes persones i departaments de l’Ajuntament.

Cada any, és major el treball d’intendència, de logística i de producció de diversos departaments que s’impliquen des dels processos de contractació fins al muntatge dels escenaris.

Pel que fa a la neteja, en els darrers dies ha comptat amb més de 100 persones treballant cada dia.

Pel que fa a la plantilla de la Policia Local, en aquesta Fira ha doblat el seu personal per garantir la seguretat de tots en col·laboració amb la Policia Nacional i dels bombers.

Finalitzada la roda de premsa, l’alcalde i la regidora han mantingut una trobada amb els treballadors i treballadores que han fet possible la Fira i Festes d’aquest any per a agrair-los personalment la seua implicació i dedicació perquè l’edició de Fira i Festes de Gandia 2024 haja estat un èxit.

La Fira i Festes de Gandia 2024 finalitza amb èxit

La Fira i Festes de Gandia 2024 finalitza amb èxit

Comarcal.TV

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés