Fundació Caixa Ontinyent crea “Porquiland”; un joc de taula sobre educació financera dirigit a l’alumnat de 5é i 6é de Primària

Reprodueix vídeo

“Porquiland”; un joc de taula sobre educació financera

La Fundació Caixa Ontinyent ha llançat un nou joc de taula infantil perquè l’alumnat de 5é i 6é de Primària entre en contacte amb el món de l’economia i les finances i tinga nocions d’educació financera, una iniciativa que s’ha presentat hui en la seu de la Fundació situada a Ontinyent.

La presentació d’este joc s’avança a la celebració del Dia de l’Educació Financera el 7 d’octubre i este nou recurs educatiu es suma al programa que l’entitat desenvolupa per a divulgar conceptes financers per a totes les edats: des d’escolars fins a persones majors.

La creació del joc educatiu “Porquiland” és una de les grans novetats del programa de divulgació sobre educació financera que du a terme la fundació. A través d’este joc, que està dirigit per a xiquets a partir de 10 anys, els jugadors s’aproximaran a diferents conceptes financers com la gestió responsable i l’estalvi dels diners.

En les partides participaran fins a sis jugadors individuals o per equips. Cada participant comptarà amb un compte bancari i un sobre d’estalvi que hauran de gestionar amb saviesa, ja que el que més diners tinga al final del joc serà el guanyador.

L’estratègica pedagògica iniciada per la Fundació Caixa Ontinyent respon a la necessitat que la societat assimile i comence a conèixer alguns conceptes en matèria financera des de les edats primerenques.

A més del joc de taula “Porquiland” que s’ha creat per a este nou curs acadèmic, la Fundació Caixa Ontinyent porta desenvolupant durant diversos anys un programa de divulgació sobre educació financera destinada a totes les edats; des dels més menuts, passant pels professors i la gent gran.

“Porquiland”; un joc de taula sobre educació financera

“Porquiland”; un joc de taula sobre educació financera

Comarcal.TV

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés