2.000 persones vibren amb les icòniques cançons de “Camela” dins del I Font Fest celebrat a la Font de la Figuera

Reprodueix vídeo

Concert de Camela a la Font de la Figuera

Camela, l’icònic duo de tecno-rumba va actuar aquest divendres 4 d’octubre. Ho feia davant 2000 persones que ompliren el polígon de San Cristóbal de la Font de la Figuera. Un concert dins de la primera edició del Font Fest organitzat per l’Ajuntament que ha resultat tot un èxit i que també va comptar amb altres artistes com Óscar Martínez, dj de los 40 i dj Manu Castro. Però sens dubte Camela fou el plat fort del festival. I és que, aquest grup, està vivint un dels millors moments de la seua trajectòria amb aquest tour “30 años contigo”.

Una nit plena de nostàlgia on el públic va cantar, corejar i també ballar al so dels temes més populars d’Ángeles i Dioni. Peces que han format part de les seues tres dècades de trajectòria musical.

“Lágrimas de amor”, “Sueños inalcanzables”, “Olé”, “Cuando zarpa el amor”, “Háblale de mi”, “La estación del querer”, “Palabras de papel” ja han deixat de ser títols de temes de Camela per a convertir-se en vertaders himnes que transcendeixen qualsevol barrera generacional. I de fans, Camela té tota una legió i  inclús a la Font compta amb club de fans.

I és que les cançons de Camela s’han convertit en la banda sonora de la vida de molta gent com es va poder comprovar ací a la Font de la Figuera que, veient l’èxit, de segur que tindrà una segona edició del Font Fest.

Concert de Camela a la Font de la Figuera

Comarcal.TV

 

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés