Del 18 al 20 d’octubre Énguera acull la II Fira de l’Oli amb un ampli ventall d’activitats i com a novetat el primer concurs d’arrossos creatius

Reprodueix vídeo

Presentació II Fira de l’Oli d’Énguera

Després d’una exitosa primera edició, Énguera ultima els preparatius de la II Fira de l’Oli. Cita que tindrà lloc del 18 al 20 d’octubre. Una fira que es consolida com punt de trobada per als amants de l’oli d’oliva i la gastronomia local. I que ofereix una oportunitat única per a descobrir la riquesa i la tradició d’aquest producte de la zona de fama internacional. Organitzada per l’Ajuntament d’Énguera, compta amb la col·laboració de la Cooperativa Campoenguera, l’Associació del menut comerç de la localitat, Diputació i Generalitat Valenciana.

La fira novament comptarà amb una variada programació d’activitats que es desenvoluparan a les instal·lacions de la cooperativa.

I com a novetat, enguany tindrà lloc el primer concurs d’arrossos creatius. Serà el mateix divendres 18 d’octubre a partir de les 12 del migdia.

Una fira que es converteix també en un aparador perfecte per a mostrar el talent dels agricultors i productors de la zona, elaboradors de l’oli d’oliva verge de grans matisos que el fan diferent i gaudeix d’un gran reconeixement internacional.

I aquest és també un esdeveniment de gran promoció turística per a la capital de la Canal de Navarrés amb cites com la carrera BTT entre Olivos Kids i rutes senderistes, guiades i teatralitzades que s’han hagut d’ampliar.

Una fira on, al final, s’implica tot el poble.

Del 18 al 20 d’octubre no es perden la Fira de l’Oli d’Énguera, un esdeveniment per a tots els públics i professionals que agrupa la producció de l’oli, expositors, rutes, tastos, concurs d’arrossos i espectacles musicals.

Presentació II Fira de l’Oli d’Énguera

Comarcal.TV

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés