El Campus d’Ontinyent oferirà microcredencials universitàries sobre Intel·ligència Artificial, Indústria Tèxtil i Murs Medievals

Reprodueix vídeo

El Campus d’Ontinyent oferirà microcredencials universitàries

El Campus d’Ontinyent de la Universitat de València oferirà als mesos d’octubre i novembre 3 cursos de microcredencials universitàries.

Dos dels cursos versaran sobre “La indústria tèxtil valenciana” i “Els murs medievals d’Ontinyent i Bocairent”, cursos oberts a públic en general que s’impartiran també a Bocairent, i que permeten accedir a certificacions oficials reconegudes a la Unió Europea.

El curs sobre Indústria Tèxtil serà entre els dies 22 d’octubre i 4 de desembre, amb 60 hores repartides en 20 sessions i 40 places. Pel que fa al curs sobre els Murs Medievals, tindrà lloc entre els dies 28 d’octubre i 18 de desembre també en 60 hores repartides en aquest cas en 15 sessions i comptant amb 40 places.

El preu de cada curs serà de sols 40 euros, gràcies al suport de la Diputació de València.

El tercer dels microcredencials s’anomena “Aplicació de IA Generativa en els Negocis”. En aquest cas, la formació també tindrà un fort component pràctic i constarà de 15 hores, atorgant a més 1’5 crèdits, impartint-se el dia 8 de novembre de 16:00 a 21:00 hores; el 14 de novembre de 9:00 a 14:00 hores i el 22 de novembre de 16:00 a 21:00 hores.

Aquest tindrà un cost de 150 euros.

Una aposta per la igualtat d’oportunitats que es du a terme amb l’impuls de la Fundació General de la UV, la Fundació Campus Ontinyent i molt especialment a l’àrea de Benestar Social de la Diputació de València.

La Diputació subvenciona les hores del professorat i permet accedir a cursos valorats en més de 800 euros per molts menys diners.

Jorge Rodríguez i Xavier Molina coincidien en destacar la importància de la col·laboració en l’impuls a accions com aquesta.

El Campus d’Ontinyent oferirà microcredencials universitàries

El Campus d’Ontinyent oferirà microcredencials universitàries

Comarcal.TV

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés