Ontinyent impulsa el seu II Concurs de Coca de Fira dedicant dos dies diferenciats a les categories professional i amateur

Reprodueix vídeo

II Concurs de Coca de Fira

L’Ajuntament d’Ontinyent i les associacions Comerç IN i AHVAL han presentat la segona edició del Concurs de Coca de Fira.

Aquesta iniciativa va ser encetada l’passat any amb motiu de la Fira de Novembre i enguany dedicarà dos dies diferenciats a les categories professional i amateur, que seran el 8 i el 18 de novembre, respectivament.

Així, divendres 8 de novembre, a les 19:00 hores, començarà el concurs professional al Museu del Tèxtil.

Els participants comptaran amb un espai de treball on emplatar les coques ja cuinades i també donar-les un toc de calor.

En la categoria professional es comptarà amb dos premis.

Al cas del concurs amateur es mantindrà la data de dilluns de fira, 18 de novembre, començant a les 11:00 hores al recinte firal.

Hi haurà 3 premis, un primer premi amb 300 euros en metàl·lic aportats per l’Ajuntament, un xec consum de Comerç In per 75 euros i altre d’Ahval per 100 euros; un segon premi amb 200 euros en metàl·lic de l’Ajuntament, un xec regal de Comerç In per 50 euros i 1 d’Ahval per 50 euros; i un tercer premi amb un xec consum de Comerç In per 25 euros i altre d’Ahval per 50 euros. 

Els noms dels i les membres del jurat es donaran a conèixer pròximament.

El termini d’inscripcions per a les dues modalitats començarà el 30 d’octubre, sent fins al 3 de novembre al cas dels professionals i fins al 8 de novembre en els amateurs.

Tota la informació sobre les bases està ja accessible a la web municipal.

II Concurs de Coca de Fira

II Concurs de Coca de Fira

Comarcal.TV

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés