La Diputació de València tanca la campanya de neteja de platges després de gestionar 340 m3 de residus

Reprodueix vídeo

Fi de la campanya de neteja de platges

El diputat provincial de Medi Ambient, Avelino Mascarell, ha visitat Tavernes de la Valldigna junt amb l’alcaldessa, Lara Romero, per donar per conclosa la campanya de neteja de platges. Un servei que enguany s’ha allargat per tal de donar cobertura la primera quinzena del mes d’octubre.

En total, el personal tècnic de la institució provincial, ha gestionat en estiu 340, 15 metres cúbics de residus, amb prop de 1500 passades de neteja en els quinze municipis de costa adherits al servei. De les nostres comarques a més de Tavernes, també es troben Rafalcaid-Gandia, Daimús, Guardamar de la Safor, Bellreguard, Miramar i Piles.

 La Diputació ha gestionat també la retirada de dos dofins morts, un d’ells a la platja de Tavernes, amb col·laboració amb els respectius ajuntaments, evitant que afectara la salubritat de les platges.

 D’aquest servei també destaca el procés de cribatge de l’arena, el qual s’inicia en els mesos de primavera per a oxigenar-la, eliminant d’aquesta manera virus, bacteris i fongs. Cal recordar que, durant aquesta campanya, la Diputació ha iniciat el proceés de renovació de la flota amb l’adquisició d’una nova màquina rastrilladora i dos tractors, així com la licitació d’altres tres nous tractors, els quals estaran plenament operatius per a la nova campanya.

Un servei ben complet per als quinze ajuntaments adherits que no ha vist incrementat el seu cost ja que s’ha congelat un any més la taxa. D’aquesta manera la institució provincial costeja el 93% de les despeses; el que significa que les arques municipals assumeixen el 7%.

Fi de la campanya de neteja de platges

Fi de la campanya de neteja de platges

Comarcal.TV

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés