L’exposició “Prietas las Filas” mostra a Ontinyent la influència del franquisme en la vida quotidiana durant la dictadura

Reprodueix vídeo

Exposició “Prietas las Filas” a Ontinyent 

La Casa de Cultura d’Ontinyent acull l’exposició “Prietas las Filas”, que mostra la influència del franquisme en la vida quotidiana de les persones a Espanya durant els quasi 40 anys que va durar la dictadura a Espanya.

La mostra, posada en marxa pel Museu d’Etnologia de la Diputació de València, depenent de l’àrea de Cultura de la corporació valenciana, compta també amb el suport de l’àrea de Memòria Democràtica.

L’exposició vol abordar l’origen, el desenvolupament i les conseqüències del Franquisme en la idiosincràsia de l’Espanya actual.

Ho fa donant protagonisme a una sèrie d’objectes que ens permeten analitzar l’omnipresència dels símbols i les consignes del règim en la vida quotidiana.

També en l’educació a les escoles o en els rols de gènere als escenaris privats i públics.

El regidor de Cultura, Àlex Borrell, destacava la bona acollida que està tenint la mostra, que està sent visitada per alumnat dels centres educatius d’Ontinyent.

Aquesta exposició ja va estar anunciada a la Comissió de Memòria Democràtica d’Ontinyent i es pot visitar fins el 4 de novembre.

“Prietas las Filas” mostra a Ontinyent la influència del franquisme

Exposició “Prietas las Filas” a Ontinyent 

Comarcal.TV

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés