Canals instal·la 6 càmeres en els accessos a la població i el centre urbà i adquireix un dron per a reforçar la seguretat, augmentar la vigilància i atallar els robatoris

Reprodueix vídeo

Canals instal·la 6 càmeres i adquireix un dron

La seguretat ciutadana preocupa l’Ajuntament de Canals i més després de l’onada de robatoris que va patir la localitat l’any passat, per la qual cosa el govern que presideix Nacho Mira, ha decidit augmentar la vigilància, tant en l’àmbit urbà com en el rural, per a abastar els disseminats del municipi on la problemàtica dels robatoris en casetes i xalets és més evident.

Des de fa alguns dies, sis càmeres – en les entrades i eixides de la població i repartides pel nucli urbà – vigilen i controlen el trànsit de vehicles, i permeten millorar la seguretat i ampliar la vigilància. A més, la Policia Local ha adquirit també un dron per a augmentar la vigilància sobre el disseminat.

Aquestes noves mesures de seguretat arriben a Canals alineades amb la celebració de l’última Junta Local de Seguretat amb representants de la Delegació del Govern per a abordar la situació i reclamar més efectius per a la caserna de la Guàrdia Civil del municipi.

Canals instal·la 6 càmeres i adquireix un dron

Canals instal·la 6 càmeres i adquireix un dron

Comarcal.TV

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés