Rotglà i Corberà presenta la nova Junta Local Tyrius “Dones de Rotglà” que en la seua posada en marxa ja compta amb 150 associades

Reprodueix vídeo

Junta Local Tyrius “Dones de Rotglà”

El Saló Social de Rotglà i Corberà ha acollit la posada de llarg de la Junta Local Tyrius de formació i defensa del consumidor i de la dona mestressa de casa. La localitat encara no comptava amb aquesta associació sense ànim de lucre però -pel que reflecteixen les dades- hi havia necessitat i ganes, perquè a hores d’ara ja compta amb 150 associades.

En l’acte de presentació foren protagonistes les membres de la Junta que agraïen la implicació de cadascuna de les sòcies sense les que no seria possible el projecte, així com el recolzament de l’Ajuntament que ha posat totes les facilitats, inclosa la de un local per a reunir-se.

Eugenia Garrigues, la presidenta de l’Associació en la Comunitat Valenciana també va participar en l’acte, felicitant a les impulsores i brindant tot tipus d’ajuda des de la seu autonòmica. De fet, en breu es posaran en marxa a la localitat xerrades i encontres on es parlarà de benestar social i de noves tecnologies i tallers com el de risoteràpia, d’entre altres.

L’Associació Valenciana de Mestresses de casa i Consumidors Tyrius va ser fundada l’any 1967, i des dels seus inicis té com a finalitat la promoció, suport, informació i formació, sent els objectius generals la protecció i la defensa dels drets de les dones i dels consumidors en general.

Tyrius és l’organització valenciana de consumidors amb major implantació, tant a nivell d’afiliats (més de 100.000), com a nivell territorial, en tindre presència en més de 220 localitats, a les que ara es suma Rotglà i Corberà, a la Costera.

Junta Local Tyrius “Dones de Rotglà”

Junta Local Tyrius “Dones de Rotglà”

Comarcal.TV

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés