Canals nomena als representants de les festes de Sant Antoni i lliura els premis del cartell on s’ha imposat Teresa Carrillo

Reprodueix vídeo

Canals nomena als festers de Sant Antoni

El Saló de Plens de l’Ajuntament de Canals es va omplir de gom a gom per assistir al plenari extraordinari de nomenament dels màxims representants de les festes patronals en honor a Sant Antoni Abat 2024. En aquest acte, que dona el tret d’eixida a les celebracions, es van proclamar, de manera oficial a Xavier Durà com Bandera i Juan Carlos Micó, Cuiros. També a Yago Munera com Bandera Infantil i Pablo Centeno com Cuiros Infantil. Com a Festera de Gràcia es va nomenar a la senyoreta Adriana Ballester i alhora la xiqueta Elsa Barberá com Festera de Gràcia Infantil.

Un acte que no podia acomiadar-se d’altra manera que amb un vítol conjunt de fester, festeres i corts d’honor.

Seguidament a Ca don José es va dur a terme el lliurament dels premis del cartell de Festes de Sant Antoni Abat 2024. Un concurs es va imposar Teresa Carrillo, veïna de l’Alcúdia de Crespins amb aquesta obra que il·lustrarà la portada del llibre de festes. El segon premi, que es reproduirà a la contraportada ha recaigut en Carla Herraz. També es va atorgar el premi al millor autor local, que il·lustrarà una pàgina interior, i que és per a José Vicente Micó.

A la planta baixa de la instal·lació cultural està oberta l’exposició dels 26 cartells presentats en aquesta edició. Un concurs que ha tornat amb molta força, amb la participació d’autors tant locals com d’arreu de la Comunitat i d’Espanya. Trobem de Múrcia, d’Alfaro, en la Rioja però també de Burriana,  Agullent o Xàtiva.

Canals nomena als festers de Sant Antoni

Comarcal.TV

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés