Tavernes de la Valldigna s’ompli de festivals i música als últims dies de l’any amb el Festivern, el Festivernet, orquestra i carpa

Reprodueix vídeo

Cap d’Any molt musical a Tavernes

La pandèmia i una sèrie de circumstàncies judicials van fer que Tavernes de la Valldigna deixara de ser ciutat de festivals. El municipi no s’ha rendit i ara es reinventa i ha organitzar fins a quatre festes distintes per a Nadal i Cap d’Any. L’Ajuntament repeteix la fórmula de l’any passat quan, a més del Festivern, que atraurà a milers de joves,  va oferir una orquestra. Enguany serà Euforia amb una actuació a la plaça Major que arrancarà just després de les campanades.

Pel que fa al Festivern, que compleix la seua dotzena edició al municipi, arrancarà dos dies abans, la nit del 29 de desembre.  ZOO i Stay Homas encapçalen un gran cartell per tancar l’any 2023 a Tavernes de la Valldigna. Se sumen a la festa Los Chikos del Maíz, Ciudad Jara, El Diluvi, Buhos, Auxili, Cactus o Smoking Souls, en el que serà de segur una autèntica “nit salvatge”. Els ritmes més ballables sonaran amb Julieta, Figa Flawas o Tremenda Jauria, mentre que Los de Marras i Sons of Aguirre posaran la contundència i reivindicació punk. Com veiem un cartell ben variat.

Seran tres dies de música però també d’activitats paral·leles com el “correbars”, concurs de paelles, campionats de futbet i sobretot, bon ambient en la zona d’acampada que es tornarà a ubicar en Marjaletes.

També eixe dia hi haurà una gran novetat. A migdia els xiquets tindran la seua particular festa d’acomiadament de l’any amb el Festivernet, amb un concert de la banda gandiana Zoo on els menors de 12 anys tindran entrada gratuïta.

La quarta festa de Cap d’Any serà la que es celebre en la carpa que una empresa privada, amb la col·laboració del consistori, gestionarà en el polígon industrial. L’objectiu és fomentar les reunions nadalenques d’empresa, amics o familiars garantint la seguretat ja que no s’haurà d’agarrar el cotxe. A més a més es fomenta el consum en restaurants locals.

Cap d’Any molt musical a Tavernes

Comarcal.TV

 

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés