La Diputació d’Alacant millora els espais naturals i zones verdes de la Marina Alta amb una inversió d’1’1 milions d’euros

Reprodueix vídeo

1.1 milions d’euros Marinaa Alta

La Diputació d’Alacant ha destinat durant la present legislatura prop de 5,8 milions d’euros a la conservació, recuperació i millora de senderes, masses forestals, paratges o zones verdes de la província, dels quals 1,1 milions han beneficiat a la pràctica totalitat dels municipis de la comarca de la Marina Alta.

Fruit d’aquestes ajudes són els treballs de manteniment dels diferents parcs i jardins d’Orba que el diputat de Medi Ambient, Miguel Ángel Sánchez, ha visitat. Aquestes tasques, que han comptat amb una subvenció provincial de 19.512 euros, s’emmarquen en la convocatòria de 500.000 euros que la Diputació ha llançat per primera vegada enguany per a sufragar el servei de conservació dels espais verds municipals.

En el cas concret d’Orba, Sánchez ha explicat que, entre 2019 i 2022, la Diputació d’Alacant ha invertit més de 235.000 euros en la localitat per a dur a terme diferents actuacions i projectes relacionats amb el Medi Ambient en general.

Un total de 35 localitats de fins a 5.000 habitants -huit d’elles de la Marina Alta- s’han beneficiat del pla.

Durant la seua visita a Orba, Sánchez ha destacat, a més, les inversions que l’Àrea de Medi Ambient ha realitzat durant la present legislatura. Protegir l’entorn natural dels municipis alacantins com ara l’execució dels Plans Locals de Prevenció d’Incendis Forestals o la creació d’un centre de compostatge comunitari.

1.1 milions d’euros Marinaa Alta

Comarcal.TV

1.1 milions d’euros Marinaa Alta

 

 

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés