Adif licita per 1,8 milions el projecte de la nova estació de l’Alcúdia de Crespins

Reprodueix vídeo

1.8 milions projecte nova estació l’Alcúdia

Només va assumir l’alcaldia de l’Alcúdia de Crespins, en gener del 2022, Pepe Garrigós es va marcar om objectiu prioritari lluitar per una estació de trens digna per al poble i per a totes les comarques veïnes i hui per fi es fa realitat. Adif ha anunciat la licitació del projecte de la nova estació per 1,8 milions d’euros, una notícia que per a l’equip de govern suposa un èxit col·lectiu i una gran satisfacció després de mesos de treball intens.

Un nou edifici de viatgers que comptarà amb tots els serveis per convertir-se en una estació de referència a la comarca.

El contracte també inclou la remodelació i ampliació de la platja de vies a les condicions del nou flux ferroviari. Un flux que a hores d’ara i des del 16 de maig està parat per les obres de millora del tram Moixent – Xàtiva.

Un servei alternatiu que òbviament allarga el temps de viatge; la bona notícia per als usuaris és que les obres avancen a bon ritme.

A finals de novembre s’obrirà la via i mentrestant continuarà avançant el projecte de la nova estació per a l’Alcúdia de Crespins perquè després de 13 anys es puga gaudir d’un servei essencial com és el transport públic de rodalies.

1.8 milions projecte nova estació l’Alcúdia

Comarcal.TV

2 milions projecte nova estació l’Alcúdia

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés