Medi ambient, joventut i patrimoni centren les 10 propostes finalistes d “Ontinyent Participa 2023”

Reprodueix vídeo

10 propostes finalistes Ontinyent Participa 2023

Medi ambient, Joventut i patrimoni centren les 10 propostes finalistes d’ “Ontinyent Participa”. El procés posat en marxa pel Govern d’Ontinyent perquè els veïns trien actuacions municipals a executar a la ciutat el proper any. Després de la primera fase de recollida de propostes, on es van rebre 201, tindria lloc la filtració tècnica. Va determinar que eren més de 40 les que complien els requisits per passar a la fase de votació pels consells sectorials.

Així les propostes plantegen més jocs infantils per als parcs; l’adequació de l’aparcament del trinquet de Gomis; la substitució de les llums del carrer per leds; una programació jove que incloga discomòbils; la recuperació i posada en valor de la senda de la Font de la Puríssima; proteccions en elements estructurals; aïllament acústics i d’impacte al pavelló Europa; obres de reparació i millora en l’ermita de Sant Esteve; la dotació d’un equip de digitalització per a l’arxiu municipal i diferents millores al barri de Sant Rafel.

Ara s’obrirà un període de difusió d’aquestes propostes que es podran consultar a www.ontinyentparticipa.es, pàgina on es podrà triar les 5 propostes guanyadores en la quarta i última fase, la de votació, que tindrà lloc del 8 al 22 de gener.

Abans de la votació es difondrà un vídeo telemàticament on es presentaran les propostes finalistes. A més es tornarà a comptar amb la figura dels dinamitzadors de carrer equipats amb tablets, que es desplaçaran a llocs emblemàtics, com el mercat de dilluns, per informar i facilitar la votació in situ.

10 propostes finalistes Ontinyent Participa 2023

Comarcal.TV

10 propostes finalistes Ontinyent Participa 2023

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés