1200 alumnes de primària d’Ontinyent participaran al projecte d’educació viària ´30 dies salvant vides´

Reprodueix vídeo

Educació viària per a 1200 escolars d’Ontinyent

Al voltant de 1200 alumnes de quart, cinquè i sisè de primària de tots els col·legis ontinyentins participaran del 2 de maig al 7 de juny del projecte d’educació viària “30 dies salvant vides”, posat en marxa per la regidoria de Policia Local amb la col·laboració de la Policia Local de l’Ajuntament d’Elx i de l’empresa Lurbel. Es tracta d’una iniciativa encetada fa un any amb l’objectiu de fomentar les bones conductes en l’alumnat pel que fa a la mobilitat, amb un programa que en la primera edició va comptar amb 350 participants i que ara pràcticament quadruplicarà eixa xifra.

Com diuen els dirigents, la prevenció és clau. La sinistralitat viària al món és especialment alta entre els joves i adolescents amb la mort d’1,5 milions de persones menors de 25 anys. És, a més, la principal causa de mortalitat en aquest tram d’edat. Les activitats per a l’alumnat ontinyentí seran xerrades i exercicis pràctics a les instal·lacions de Lurbel.

La bona resposta de l’any passat va servir, a més, per a reactivar l’Associació de Tècnics Especialistes en Educació Vial de la Comunitat Valenciana.

L’acte també comptava amb la presencia de Miguel Lurbe, gerent de l’empresa Lurbel, qui a més d’oferir les seues instal·lacions ha elaborat braçalets reflectants per a l’alumnat participant així com equipaments especials per a la unitat ciclista de la Policia Local. El programa “30 dies salvant vides” també compta amb la participació de l’empresa Radical Bike.

Educació viària per a 1200 escolars d’Ontinyent

Comarcal.TV

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés