“L’Ajuntament al barri” posa en valor els 1’3 milions d’euros invertits al barri del Llombo d’Ontinyent entre 2019 i 2022

Reprodueix vídeo

1’3 milions invertits barri Llombo Ontinyent

“L’Ajuntament al barri”, la campanya de foment de la participació ciutadana a Ontinyent, ha posat en valor aquest dilluns els 1´3 milions d’euros invertits al barri del Llombo entre 2019 i 2022.

L’alcalde i diversos regidors s’han desplaçat al punt informatiu habilitat a la plaça de la Coronació per explicar als veïns les actuacions executades.

En l’aparat d’inversions destaquen els 500.000 euros destinats a l’adquisició de l’antiga fàbrica de Bernabeu i la seua parcel·la per al projecte del nou Palau de Justícia; l’adequació i condicionament d’accessos i camins al barri amb 100.600 euros; les ajudes a la rehabilitació i regeneració d’habitatges, 73.500 euros o el canvi d’enllumenat al Jardí del Llombo amb 18.000 euros.

En Educació, a més de la implantació del nou Màster en Psicologia Sanitària s’han executat obres del pla Edificant amb una inversió de 297.000 euros al col·legi Lluis Vives. En esport, s’ha creat la “Cursa universitària del Campus d’Ontinyent”, i el barri ha sigut seu del Duatló Ciutat d’Ontinyent.

Efectivament amb “L’Ajuntament al barri” a més de detallar les actuacions també s’arrepleguen de manera directa els suggeriments dels veïns i veïnes d’Ontinyent.

1’3 milions invertits barri Llombo Ontinyent

Comarcal.TV

1’3 milions invertits al barri del Llombo d’Ontinyent

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés