La DO Vins de València presenta la seua nova imatge en la 17 Nit del Vi amb 32 bodegues expositores

Reprodueix vídeo

17 Nit del Vi amb 32 bodegues expositores

El Consell Regulador de Vins de València ha celebrat la seua dissetena Nit del Vi de la DO València en les arqueries del Museu de les Ciències Príncep Felip. Aquesta gran cita que reuneix a bodeguers, restaurants, distribuïdors, prescriptors i premsa especialitzada fou elegida per a presentar la seua nova imatge corporativa. Ben nombrosa fou la participació de cellers de les nostres comarques com Toni Beneito, celler novell que ha reiniciat la producció aturada fa 140 anys i amb els mateixos ideals. Està situada en la finca El Cabeço al terme de Bocairent.

Una bodega de nova creació que parteix de vinyes de més de 30 anys, de varietats molt especials i ancestrals.

Alma Sana, Estribillo i Mosén Gregori són els seus vins, caldos que conserven l’essència d’antany i la tipicitat de la Serra Mariola i ja molt premiats sobretot els blancs.

Vins que els tenim al nostre abast al web tonibeneito.com

La nova imatge de la DO reflexa l’origen i qualitat, la tradició i avantguarda, perquè elaborar un bon vi és tot un art. El traç en forma d’ona ens trasllada al Mediterrani i ens evoca el moviment del vi en la copa.

 Els vins de la DEL València ofereixen a qui té l’oportunitat de degustar-los una experiència autèntica ja que són fidel reflex del terrer on naixen. Són vins amb ànima i una història que contar però encara els falta visibilitat.

I aquest ingent treball de viticultors, enòlegs i bodeguers es va posar en valor un any més amb el lliurament de distincions.

I altre bodeguer conegut a les nostres comarques, Rafa Cambra va aconseguir el Premi al Mèrit enològic 2023.

I Rafa Cambra també s’ha llançat a l’enoturisme, una experiència molt exitosa que s’ofereix els caps de setmana i amb grups reduïts.

En aquesta nit del vi també es va reconèixer  a Baldovar 923 com millor projecte vitícola; el millor  projecte enològic va recaure en Bodegas Urbanas i a Terra d’Art va anar a parar el premi al millor projecte d’enoturisme. A més, els vins de les 32 bodegues expositores van estar harmonitzats amb els formatges de l’Associació de Formatgers de la Comunitat i els productes del Gremi de Forners i Pastissers de València.

17 Nit del Vi amb 32 bodegues expositores

Comarcal.TV

17 Nit del Vi amb 32 bodegues expositores

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés