Carralero Clínica Dental Avanzada de Xàtiva compleix 17 anys cuidant el somriure de més de 17.000 pacients

Reprodueix vídeo

17è aniversari Carralero

Carralero Clínica Dental Avanzada de Xàtiva ha complit ni més ni menys que 17 anys cuidant el somriure dels seus pacients i després de la parada per la pandèmia per fi ha pogut celebrar com es mereix aquest aniversari. I ho ha fet amb una gran festa que va fer les delícies sobretot dels més menuts que a la plaça Vicent Andrés Estellés van comptar amb una fira d’habilitats, una gimcana d’inflables, tallers infantils, es van poder fer fotos amb la mascota Dentino i degustar les ja tradicionals crispetes solidàries.

Gràcies a la confiança de més de 17.000 pacients la clínica pot celebrar un any més.

Un any on Carralero Clínica Dental Avanzada ha pogut oferir els tractaments més avançats, ampliar l’equip humà i tècnic, donar atenció 100% personalitzada.

Als pacients incorporant tractament no estrictament dentals però sí que ajuden a millora la salut oral i la qualitat de vida.

La clínica ha invertit també en equips més moderns: la tecnologia làser, impressió 3D, la intel·ligència artificial i la realitat virtual formen part ja del seu instrumental; han modernitzat la web, han continuat treballant en xarxes socials i a nivell professional també han rebut important reconeixements com la distinció Invisalign Diamond APEX, el major guardó que atorga Invisalign a professionals especialitzats en aquest tractament d’ortodòncia invisible. Un any com veiem molt especial que va culminar amb aquesta gran festa d’aniversari.

17è aniversari Carralero

Comarcal.TV

17è aniversari Carralero

 

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés