19é Concurs de Música Festera “Francesc Cerdà” 2023 de l’Olleria

Reprodueix vídeo

19é Concurs de Música Festera “Francesc Cerdà” 2023 de l’Olleria

Amb el nom de “Mentor”,  una peça dedicada al seu pare Emilio “El Blanco”, l’albaidí Vicent Bernabeu Iniesta ha resultat guanyador del 19é Concurs de Música Festera “Francesc Cerdà” 2023 de l’Olleria en la modalitat pasdoble. Com és habitual, el Concurs és un dels actes principals que cada any repeteix al programa de celebracions del Mig Any Fester organitzat per la regidoria de Festes de l’Ajuntament. Entrades esgotades al Teatre Goya que el dissabte 25 de febrer va descobrir els guanyadors de la present edició. Una edició que va comptar amb l’actuació de la Societat Escola Musical Santa Cecília de l’Olleria, sota la batuta de Ramón Garcia i Soler, i amb la col·laboració de la Junta Central de Festes de Moros i Cristians.

Com cada any, cada participant podia presentar quantes obres desitjava sempre que compliren els requisits de ser l’autor o autoria original de l’obra. Que fora inèdita i mai interpretada anteriorment i que de no més de 6 minuts de duració. Amb tot i els requisits, el jurat format per Rafael Mullor, Ángela Gómez i Enrique Alborch, triaren d’entre les propostes presentades.

A més “Mentor” de Vicent Bernabeu, va ser la peça premiada pel jurat amb 2.000 euros.  Azael Tormo, que es va emportar el premi del públic amb “L’Abanderat”,  Roman Garcia amb “Mart” i Rubén Penadés amb “Sotaia” foren la resta de premiats a qui es sumaren altres finalistes més. Finalment les obres premiades s’exposaran en el vestíbul del Teatre Goya del 2 al 6 de març per a tots els públics.

L’Ajuntament de l’Olleria va expressar el seu suport a aquesta nova edició del concurs. Té la finalitat de fomentar, estimular i difondre per tot arreu l’activitat artística i creativa de la música escrita per a la festa. A més una mostra d’aquesta tradició tan important i arrelada a l’Olleria.

Comarcal.TV

19é Concurs de Música Festera “Francesc Cerdà” 2023 de l’Olleria

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés