“Ontinyent Participa” tanca la primera fase amb 201 propostes rebudes de veïnat i associacions

Reprodueix vídeo

1a fase “Ontinyent Participa”

Veïnat i associacions d’Ontinyent han presentat finalment 201 propostes a la IX edició de “Ontinyent Participa”, la iniciativa del Govern d’Ontinyent que permetrà als ciutadans triar la destinació de 240.000 euros de la partida d’inversions municipals, per a les 5 propostes més votades. Divendres passat es tancava la primera fase, de recepció de propostes, registrant-se 201, el que suposa un increment del 5% respecte a l’edició anterior, quan van ser 192.

El canvi a un pressupost màxim de 48.000 euros per a inversions o 18.000 euros en cas de despesa corrent. També es destacable la consolidació d’una part important de persones proposants joves. Entre les propostes rebudes a través del web “www.ontinyentparticipa.es” predominen les relatives al foment de l’oci juvenil, millores en l’enllumenat públic, millores en instal·lacions esportives o accions vinculades al medi ambient relatives a aspectes com repoblació forestal o vinculades a la reducció de les cremes.

Després d’aquesta fase esta setmana arriba  l’anàlisi tècnic de les propostes per part dels departaments municipals, per tal de comprovar que s’ajusten a les bases. Del 14 al 17 de novembre es celebraran els consells sectorials, on cadascun triarà una proposta d’entre les que hagen passat la fase tècnica. Les 10 propostes finalistes es presentarà el vídeo promocional, i, si és possible, es farà una jornada per defensar la seua iniciativa. Finalment, del 23 de novembre a 21 de desembre, les persones majors de 16 anys empadronades a Ontinyent podran votar telemàticament.

1a fase “Ontinyent Participa”

Comarcal.TV

1a fase “Ontinyent Participa”

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés