Alacant reuneix als 141 municipis de la província en l’acte de cloenda del 200 aniversari de la Diputació

Reprodueix vídeo

200 anys de la Diputació d’Alacant

La Sala Simfònica de l’ADDA ha acollit la cloenda dels actes commemoratius del 200 aniversari de la Diputació d’Alacant davant més de mil persones, entre ells alcaldes i regidors així com els grups polítics que conformen la corporació. Es tanca així un any replet d’esdeveniments que han donat a conèixer i defensat el paper d’aquesta institució bicentenària com ressort dels ajuntaments, especialment dels més menuts.

En la cerimònia Mazón ha admès que el major repte amb que s’enfronta la institució provincial del segle XXI és el demogràfic. Amb 88 poblacions de menys de 10.000 habitants i ha ressaltat, que la Diputació a través de les seues inversions i subvencions.

En temps difícils la Diputació ha aconseguit traure endavant els plans i programes inversors més importants de la legislatura. En especial aquells extraordinaris destinats a famílies vulnerables, pimes i autònoms, emergència climàtica i bo consum per a reactivar l’economia.

La gala de cloenda ha comptat amb l’actuació de la companyia la Fura dels Baus que, acompanyada per ADDA Simfònica i Josep Vicent, ha presentat el seu espectacle “Pastoral for the planet”.

200 anys de la Diputació d’Alacant

Comarcal.TV

200 anys de la Diputació d'Alacant

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés