L’Olleria celebra l’Any Internacional del Vidre amb un extens programa que s’inaugura amb un espectacle de percussió, pintura i vidre

Reprodueix vídeo

2022 Any Internacional del Vidre

El 2022 fou declarat l’Any Internacional del Vidre i si hi ha un poble vidrier a les nostres comarques aquest és l’Olleria que atresora aquesta llarga tradició des de l’alta edat Mitjana i de forma continuada. Per aquest motiu i durant 10 dies la regidoria de Turisme de l’Ajuntament i l’Associació d’Artesans del poble han organitzat un programa variat i adaptat a tots els visitants. Una festa que s’encetava el passat divendres 4 de novembre amb el discurs d’inauguració, el reconeixement als vidriers locals seguit de VITREA, un gran espectacle de percussió electrònica, pintura i vidre al teatre Goya.

El prestigiós percussionista de Canals, Joan Soriano, ha estat l’artífex d’aquest espectacle on garrafes, gots, copes i botelles es converteixen en instruments de so

I tot acompanyat amb la creació d’una obra pictòrica en temps real a càrrec del xativí Pepe Castells.

A més un espectacle que s’esten fins al diumenge 13 de novembre per a visibilitzar una de les senyes d’identitat del poble de l’Olleria.

Efectivament el plat fort serà poder gaudir d’aquest art de vidre bufat. Al mateix temps en els forns que es desplegaran al parc Beat Pere Ferreres Casa Santonja, plaça de la Vila i plaça Verge de Loret.

Comarcal.TV

2022 Any Internacional del Vidre

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés