L’Ajuntament de Canals rep 220.000 euros de subvenció de la conselleria de Comerç per seguir millorant el Mercat Municipal

Reprodueix vídeo

220.000 euros per seguir millorant el Mercat Municipal de Canals

L’Ajuntament de Canals ha rebut una de les ajudes a entitats locals en matèria de comerç i artesania per a l’exercici 2023 (CMMOAY) de la conselleria de Comerç. Amb aquesta subvenció, que ascendeix a 220.065,85 €, el consistori seguirà millorant les instal·lacions del Mercat Municipal de Canals.

Així entre altres aspectes, la concessió va dirigida a la instal·lació de jardineria i mobiliari urbà per a ultimar l’aspecte exterior del mercat. També es milloraran els accessos, com la porta principal, i l’interior, amb l’objectiu d’oferir un òptim servei a la clientela.

A banda, s’ultimaran alguns detalls en matèria de gestió de residus per a garantir que el servei que ofereix el mercat de Canals. Reinaugurat el passat abril després d’una intensiva reforma, siga excel·lent.

Un mercat adaptat als nous temps renovat i rehabilitat que han fet més grat i còmodes les compres del consumidor i una instal·lació més eficient per als treballadors. Per a tal fi es va comptar amb un voluminós pressupost de 900.000 euros, dels quals 416.000 es finançaren amb fons de la Unió Europea. Pertanyents al Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, Next Generation gestionat pel Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme, de la resta es feia càrrec l’Ajuntament de Canals.

220.000 euros per seguir millorant el Mercat Municipal de Canals

Comarcal.TV

220.000 euros per seguir millorant el Mercat Municipal de Canals

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés