Les 24h esportives d’Ontinyent tornen a reunir milers d’esportistes i espectadors de totes les comarques centrals al Poliesportiu Municipal

Comparteix

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on facebook
Reprodueix vídeo

24h esportives d’Ontinyent

Després de dos anys d’interrupció per la pandèmia, les 24 hores esportives d’Ontinyent tornaven a reunir aquest passat cap de setmana a milers d’esportistes i espectadors de totes les comarques centrals al Poliesportiu Municipal, baix l’organització de l’Ajuntament de la ciutat.

Les activitats arrancaven el passat divendres per a estendre’s al llarg del dissabte amb moltes novetats com ara diverses exhibicions com la de l’espectacle de freestyle motocross de “Flow de Meyer” al velòdrom; la d’Aquagym a la piscina d’estiu o la de Zumba a la pista exterior.

A més també s’ha disputat, per primera vegada una partida de raspall femenina.

Les 24h esportives d’Ontinyent han suposat un retorn molt emotiu i significatiu per reivindicar l’esport com una manera sana de viure i relacionar-se.

Tant és així que al voltant de 2.000 esportistes van participar en tot un seguit de modalitats i proves tant competitives com no competitives.

La implicació de tots els clubs locals ha sigut crucial per a l’organització d’aquest esdeveniment que també ha estat seguit per un bon grapat d’espectadors que a peu de poliesportiu han viscut les activitats 24h no-stop a la capital de la Vall d’Albaida.

24h esportives d’Ontinyent

Comarcal.TV

24h esportives d’Ontinyent

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés