Les 24h esportives d’Ontinyent tornen a reunir milers d’esportistes i espectadors de totes les comarques centrals al Poliesportiu Municipal

Reprodueix vídeo

24h esportives d’Ontinyent

Després de dos anys d’interrupció per la pandèmia, les 24 hores esportives d’Ontinyent tornaven a reunir aquest passat cap de setmana a milers d’esportistes i espectadors de totes les comarques centrals al Poliesportiu Municipal, baix l’organització de l’Ajuntament de la ciutat.

Les activitats arrancaven el passat divendres per a estendre’s al llarg del dissabte amb moltes novetats com ara diverses exhibicions com la de l’espectacle de freestyle motocross de “Flow de Meyer” al velòdrom; la d’Aquagym a la piscina d’estiu o la de Zumba a la pista exterior.

A més també s’ha disputat, per primera vegada una partida de raspall femenina.

Les 24h esportives d’Ontinyent han suposat un retorn molt emotiu i significatiu per reivindicar l’esport com una manera sana de viure i relacionar-se.

Tant és així que al voltant de 2.000 esportistes van participar en tot un seguit de modalitats i proves tant competitives com no competitives.

La implicació de tots els clubs locals ha sigut crucial per a l’organització d’aquest esdeveniment que també ha estat seguit per un bon grapat d’espectadors que a peu de poliesportiu han viscut les activitats 24h no-stop a la capital de la Vall d’Albaida.

24h esportives d’Ontinyent

Comarcal.TV

24h esportives d’Ontinyent

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés