25 alumnes de les comarques centrals aprenen a programar un videojoc i dissenyar robots al CampusTec d’Alcoi de la UPV

Reprodueix vídeo

Campus Tecnològic a la UPV d’Alcoi

El Campus Tecnològic d’estiu del Campus d’Alcoi de la UPV ha finalitzat amb 25 participants de 9 municipis de les comarques centrals valencianes, entre ells l’Olleria i Ontinyent que cursen ESO, Batxillerat o Cicles Formatius. L’objectiu ha sigut acostar les noves tecnologies amb la filosofia d’aprendre fent i com a forma d’oci alternatiu. Es va celebrar del 3 al 14 de juliol. Els tallers impartits foren: videojocs, introducció a Arduino Blocks, robòtica Lego, impressió 3D, robot Arduino, programació d’Apps i internet de les coses.

En finalitzar aquests tallers els estudiants han pogut programar un videojoc, controlar dispositius a través d’internet i dissenyar i programar un robot mòbil.

El CampusTec ho fa possible la Càtedra “Alcoi Ciutat del Coneixement”, signada per l’Ajuntametn d’Alcoi, l’Ajuntament de l’Olleria, Generació Espontània, Obra Social Caixa Ontinyent i Multiscan Technologies. Professors del Campus d’Alcoi com Jaime Masià, Santi Ferrándiz, Juan Jesús Izquierdo i diferents voluntaris, també fan possible aquesta activitat totalment consolidada.

Campus Tecnològic a la UPV d’Alcoi

Comarcal.TV

Campus Tecnològic a la UPV d'Alcoi

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés