25 nous ajuntaments contra la Violència de Gènere

Reprodueix vídeo

25 nous ajuntaments contra la Violència de Gènere

La Diputació de València ha incorporat 25 nous ajuntaments a la seua Xarxa de Municipis Protegits contra la Violència de Gènere, que compta ja amb un total de 188 localitats de la província adherides, el que eleva al 70% el percentatge de municipis que treballen conjuntament contra la violència masclista. Aquests ajuntaments podran sol·licitar les subvencions per a projectes i campanyes de sensibilització i prevenció de la violència masclista que ofereix l’àrea d’Igualtat de la Diputació. Per a aquest 2023 la convocatòria compta amb un total de 70.000 euros, el que suposa un increment de 100.000 euros respecte a la de l’any passat.

Així venen concedint ajudes econòmiques en règim de concurrència competitiva per projectes relacionades amb la prevenció, detecció i lluita contra la violència de gènere. Incloent accions en matèria de coeducació, així com actuacions dirigides a l’erradicació de la prostitució. Enguany, com a novetat, s’inclouen les mesures del Pla Estratègic de la Dona en el Sistema Rural Valencià.

La Costera és la comarca que més municipis incorpora a la Xarxa. Amb l’adhesió de la Llosa de Ranes, Cerdà, Llanera de Ranes, Llocnou d’en Fenollet i Torrella, compta ja amb 11 municipis protegits. Oliva i Benirredrà, en la Safor; Millares, en la Canal de Navarrés i Fontanars dels Alforins en la Vall d’Albaida.  A més continua sent la comarca amb major representació en la plataforma provincial, amb 27 consistoris. Abans el llistat de poblacions que participaran per primera vegada en els encontres de la xarxa impulsada per l’àrea d’Igualtat de la corporació provincial.

Comarcal.TV

25 nous ajuntaments contra la Violència de Gènere

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés