El Projecte Trèvol presenta la seua programació per a la celebració del “25+3” aniversari amb concerts, exposicions i l’estrena d’un documental

Reprodueix vídeo

“25+3” aniversari de Projecte Trèvol

El Projecte Trèvol d’inclusió sociolaboral de persones amb diversitat funcional ha presentat els actes de commemoració del 25+3 aniversari de la seua creació; 25+3 perquè aquesta efemèride estava prevista incialment per al 2020 però es va a ver de posposar a causa de la pandèmia. L’acte ha tingut lloc a la seu de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida a Ontinyent, entitat precursora del projecte en col·laboració amb la Fundació Tutelar Trèvol, l’Associació Trèvol i l’Associació d’Amics del Projecte Trèvol.

A més la programació per a aquest 2023 inclou un concert per al 20 de gener amb un cantant i compositor amb diversitat funcional.

 I per tancar l’any de commemoració, s’estrenarà un documental sobre el projecte amb un sopar de germanor de totes les persones implicades. El Projecte Trèvol va nàixer l’any 1995 com un programa d’Ocupació amb Suport promogut per la Mancomunitat de la Vall amb cinc usuaris. Actualment són 220 persones amb discapacitat de totes les edats les que hi formen part.

Trèvol és un servei públic de la Mancomunitat que dona suport en tots els àmbits de la vida de les persones. Finalment suport en la vida independent, en l’oci, el treball, la infantesa i qualsevol àrea de la vida.

Comarcal.TV

“25+3” aniversari de Projecte Trèvol

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés