La celebració del 25N a Ontinyent es centra en la violència vicària amb presència de la psicòloga argentina que va encunyar el terme

Reprodueix vídeo

25N a Ontinyent

La celebració a Ontinyent del 25N, Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra les Dones. Finalment unes jornades dedicades a la violència vicària, comptant amb la participació de l’encunyadora del terme, la psicòloga argentina Sonia Vaccaro. Un tema que ja va ser tractat el passat mes de febrer en unes jornades formatives i que es reprèn degut a la seua importància ja que des què hi ha registres 48 menors han mort a mans dels seus pares o agressors.

Les jornades comptaran amb dues sessions per a professionals i una per a  públic en general. La primera destinada a professionals tindrà lloc el dimarts 22 de novembre de 9 a 13 hores al Museu del Tèxtil.

El mateix dia per la vesprada, a les sis i al Teatre Echaray i en aquest cas obert al públic, Sonia Vacarro estarà acompanyada per la periodista i investigadora Ana Bernal Triviño, coneguda a televisió per la seua particpaci´en el documental “Rocío, contar la verdad  para estar viva”.

El dimecres es reprenen les jornades per a professionals al Museu Tèxtil, aquesta vegada amb la magistrada Lara Esteve Mallent i amb Beatriz Nuñez Jalón que parlaran de la recuperació psicològica dels i les menor víctimes de violència vicària. Divendres 25 de novembre, tindran lloc els actes que es venen realitzant als últims anys. A les 12 a la Plaça Major es llegirà el manifest.

A més a les 19´30 hores tindrà lloc la manifestació des de la plaça Sant Domingo fins la plaça de la Concepció.

Les activitats també inclouen el 18 de novembre una xerrada al local de Tyrius organitzada per l’entitat sobre “la violència contra les dones en el treball” a càrrec de l’experta Julia Pérez Garcia.

25N a Ontinyent

Comarcal.TV

25N a Ontinyent

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés