Lourdes Toledo guanya el 29 Premi de Literatura Eròtica de la Vall d’Albaida amb l’obra “No vull que m’ho conten”

Reprodueix vídeo

29è Premi Literatura Eròtica

El veredicte del vint-i-novè Premi de Literatura Eròtica de la Vall d’Albaida va arribar puntual un any més a la seia cita amb la nit màgica de Sant Joan. La gala i l’acte de lliurament va tenir lloc a Castelló de Rugat i va afegir el nom de l’escriptora i periodista Lourdes Toledo al palmarès del certamen literari més singular de les lletres valencianes amb l’obra “No vull que m’ho conten”.

“No vull que m’ho conten” és un llibre de relats eròtics que naixen de converses amb les amigues.

Diplomada en Magisteri i forjada en l’ensenyament de llengües i en l’àmbit docent, Lourdes suma quasi trenta anys d’experiència com a periodista. Actualment col·labora en diferents mitjans com eldiario.es; Levante-EMV i els informatius d’À Punt Ràdio. L’obra del 2008 “Oficis valencians” va marcar l’inici de la seua trajectòria literària guardonada ja amb reconeixements com el 20è Premi d’assaig de la Mancomunitat de la Ribera Alta per Amèrica endins. En la mateixa modalitat, el Josep Vallverdú 2020 per La Inquietud.

Aquesta vint-i-novena edició del Premi de Literatura Eròtica augmentava la dotació econòmica en un 50% fins als 6.000 euros, el que va comportar un rècord de participació amb un total de 40 original. El jurat, presidit per Betina Alcaraz i compost íntegrament per dones va elegir per unanimitat el text de Lourdes com a obra més reeixida però també destacaren quatre textos finalistes “Manual d’instruccions d’un sugar baby”, “Tu no hauries d’agradar-me”, “El joc de l’aigua” i “I jo, amor meu”.

Una nit màgica també fou aquesta gràcies a l’esplèndida gala amenitzada i produïda per Ad Libitum que va combinar música, humor i molta picardia.

Enguany la gala ha viatjat fins a Castelló de Rugat, en concret a la Casa de Cultura Carmen Alborch. A més aquest és un tret identitari d’aquesta mancomunitat i del que més orgullós es sent el conseller de Cultura eixint.

Fede també va ser molt reivindicatiu advertint que aquest premi pot estar en perill si els nous governants fan realitat la voluntat de reduir l’ajuda. Així concloïa desitjant que aquest guardó continua per molts anys i no es perda per interessos partidistes.

29è Premi Literatura Eròtica

Comarcal.TV

29è Premi Literatura Eròtica

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés