L’exposició de “Dulk” a la Casa de Cultura d’Ontinyent finalitza després de superar les 3.500 visitants

Reprodueix vídeo

3.500 visites l’exposició de “Dulk”

La mostra dedicada a l’artista ontinyentí Antonio Segura “Dulk” organitzada per l’Ajuntament d’Ontinyent a la Casa de Cultura conclourà el dissabte 10 de desembre després d’haver superat els 3.500 visitants. L’artista participava el passat dimecres d’una activitat amb escolars al recinte cultural ontinyentí, on també presentarà el dissabte a les 11:30 hores el seu nou llibre “Dulk, The Art of Antonio Segura” en la que serà la primera presentació del llibre a Espanya.

L’àrea de cultura de l’Ajuntament  de la ciutat ha confirmat que la de Dulk ha esta la mostra més visitada als últims anys a Ontinyent.

Després d’haver comptat amb Dulk dins la iniciativa d’art urbà MurArt, l’èxit d’esta exposició suposa mostrar que a Ontinyent sí es pot ser profeta a la pròpia terra i comptar amb l’estima i reconeixement de la ciutat. Per a la ciutadania i per al govern local, el fet de tenir artistes de talla internacional com és un motiu d’orgull.

Antonio Segura, agraïa a l’Ajuntament la seua aposta per la cultura, i per donar-li la possibilitat de mostrar a Ontinyent el seu treball

En total, l’exposició ha comptat amb 4 obres originals, 5 escultures de xicotet i gran format, al voltant 30 dibuixos preparatoris de murals etc. A més a més, s’ha comptat  amb un apartat dedicat al disseny de la falla municipal de l’Ajuntament de València 2022.

3.500 visites l’exposició de “Dulk”

Comarcal.TV

3.500 visites l’exposició de “Dulk”

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés